Loading...
Villapark de Weerribben

Villapark de Weerribben – Bungalowpark Paasloo Overijssel

In het Overijsselse Paasloo, aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden, ligt een kleinschalig vakantiepark te midden van een indrukwekkend houtwallenlandschap: Villapark de Weerribben. Met de mooie natuur van de Weerribben als achtertuin, een overdekt zwembad, een recreatieprogramma voor kinderen en de authentieke dorpen Giethoorn en Blokzijl op steenworp afstand, biedt dit bungalowpark je alle gelegenheid om te genieten van een heerlijke vakantie of weekendje weg. Onlangs uitgebreid met Klimbos Avontuurlijk Paasloo.

De vrijstaande rietgedekte vakantiehuizen zijn verscholen in het groen van de royale tuinen van minimaal 500m2. Op het ruime terras kun je genieten van de rust en ruimte die de omgeving met haar mee brengt. Verscheidene vakantiehuizen liggen aan het water van de visvijvers, waardoor je de mogelijkheid hebt om vanaf de steiger je hengel uit te gooien. De 4-, 6- en 8-persoons bungalows zijn voorzien van alle luxe die je je jezelf wenst gedurende een weekendje weg of vakantie. Zo beschikken de bungalows over een vaatwasser, wasmachine & gratis WiFi. Bent je op zoek naar een wellness vakantie? Dan is onze wellness bungalow Tjasker Wellness wellicht iets voor je. De ligging van de vakantiehuizen kun je bekijken op de park plattegrond.

Het natuurrijke en gezellige vakantiepark beschikt over talrijke faciliteiten, waaronder Restaurant ’t Binnenhof, een overdekt zwembad, tennisbaan, twee visvijvers, een dierenweide, boerenactiviteiten waaronder boerengolf en een speeltuin met een speeltoestel voor de allerkleinsten onder ons. Bovendien wordt er in de vakanties een recreatieprogramma georganiseerd voor jong én oud. Ben je benieuwd wat er gedurende u vakantie in de regio wordt georganiseerd? Bekijk dan de regio agenda. Ideaal voor gezinnen met kinderen: bij Villapark de Weerribben kunnen zij zich even helemaal uitleven en de vakantie van hun leven beleven!

Villapark De Weerribben
Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo
T. 0561 – 45 14 14
E. info@weerribben.nl
W. www.weerribben.nl

Bungalowpark - Villapark de Weerribben Paasloo Overijssel
Kano varen Paasloo Overijssel bij Villapark Weerribben