Online reserveren voor Klimbos Overijssel (tussen Zwolle & Heerenveen)

Online reserveren van je tickets voor Klimbos Paasloo in Overijssel gaat super makkelijk! Daarbij ben je verzekerd van een plek op jouw gewenste starttijd.

We zijn weer geopend! Om teleurstellingen te voorkomen raden wij dringend aan om een online reservering te maken.
De meest recente maatregelen hebben (nog) geen effect op het klimbos / outdoor activiteiten. Wel willen we iedereen vragen om rekening met elkaar te houden en zich te houden aan de geldende regels.

Online kaarten reserveren kan onder dit bericht tot 19 personen. Vanaf 20 personen hanteren wij een groepskorting,Klimbos Paasloo - Online reserveren neem hiervoor contact met ons op!

Vrije inloop is niet altijd mogelijk aangezien er meer online gereserveerd word. Wil je vandaag klimmen of een andere activiteit reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op: 06-22274885

Reserveringsformulier

Hieronder vind je het reserveringsformulier om je entree tickets te bestellen. Pas als de betaling is afgerond is je reservering definitief.
Wil je een kinderfeestje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje reserveren? Klik dan hier om op de groepsuitjes pagina te komen.

Bij je online reservering dien je direct te betalen via iDEAL. Het is ook mogelijk om bij de receptie van Klimbos Paasloo te betalen, die kan per pin (heeft onze voorkeur) en contant. Kom je zonder te reserveren naar het klimbos, dan zijn je plaatsen niet gegarandeerd.

Kinderen moeten minimaal 130 cm groot zijn, 129 cm of kleiner kan helaas niet klimmen in ons klimbos.

Wil je graag buiten de reguliere openingstijden komen klimmen? Zijn er speciale wensen? Of staat je gewenste datum niet tussen de boekbare dagen? Neem dan contact met ons op, dit kan telefonisch ( 06-22 27 48 85 ) of per mail info@klimbos-overijssel.nl