Loading...
ETEN & DRINKEN

Eten & drinken

In het klimbos worden uitsluitend frisdranken, koffie en thee geschonken en zijn er wat snacks te bestellen.

Naast het klimbos vindt je Recreatiecentrum de Eikenhof, Camping Krolsbergen en restaurant ’t Binnenhof, hier kan je als bezoeker van Klimbos Avontuurlijk Paasloo terecht voor een lunch, diner, patatje met een lekkere snack of gewoon lekker borrelen op het terras.

Restaurant Krolsbergen

Bij de ingang van camping Krolsbergen is restaurant Krolsbergen te vinden. Deze in 2008 gerenoveerde kantine doet dienst als restaurant en bar waar je heerlijke plates kan krijgen. Ook kun je terecht voor een heerlijke kop koffie.

Naast het restaurant is er ook een snackbar aanwezig voor patat en verschillende snacks.

Restaurant ’t Binnenhof

Bij restaurant ’t Binnenhof kun je tussen de middag terecht voor een heerlijke lunch en s’avonds voor een lekker diner. Daarnaast kun je bij ’t Binnenhof terecht voor een kopje koffie met een heerlijk stukje gebak. Voor de kinderen is er keuze uit een groot aantal frisdranken.

Restaurant & snackbar bij Recreatiecentrum De Eikenhof

Heerlijk eten in het restaurant van Recreatiecentrum De Eikenhof. Of je nu zin hebt in een snelle hap of een uitgebreid diner, het kan allemaal!

Restaurant

Op de menukaart van Recreatiecentrum De Eikenhof vind je allerlei heerlijke gerechten. Als voorgerecht bijvoorbeeld een rundercarpaccio met salade, pesto en Parmezaanse kaas. Onze bestseller? De overheerlijke Schnitzel Eikenhof! Die moet je geproefd hebben! Je diner feestelijk afsluiten doe je met één van de desserts. Zoals een Crème Brûlée van romige vanille custard met een krokant laagje rietsuiker.

Snackbar

Natuurlijk kan een snelle hap ook altijd! In de snackbar haal je lekkere frietjes met een snack, een versgebakken pizza of een softijsje. Het favoriete ijs van onze gasten. Ook kun je in de snackbar meeneemmaaltijden bestellen. Lekker makkelijk.

Terras

In de ochtendzon een heerlijke kop koffie drinken met Blokzijler Brok. Tussen de middag genieten van een lekkere lunch. Of uitgebreid dineren bij zonsondergang. Het kan allemaal op ons sfeervolle terras!

Speeltuinen

Ook voor de kids is er genoeg vermaak. Binnen spelen kan de hele dag in het Indoor Speelparadijs op het terras. En verspreid over de camping vind je allerlei speeltuinen en zandbakken.

Complete arrangementen

Feestelijke gelegenheden of zakelijke bijeenkomsten voor kleine of grote groepen? Ook daarvoor ben je bij Recreatiecentrum De Eikenhof op de juiste plek. Direct gelegen naast Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Dus perfect te combineren. Van kinderfeestje tot vergadering. Jouw wensen stemmen we af met een arrangement op maat.