Eten & drinken

In het klimbos worden uitsluitend frisdranken, koffie en thee geschonken en zijn er wat snacks te bestellen.

Naast het klimbos vindt je Recreatiecentrum de Eikenhof, Camping Krolsbergen en restaurant ’t Binnenhof, hier kan je als bezoeker van Klimbos Avontuurlijk Paasloo terecht voor een lunch, diner, patatje met een lekkere snack of gewoon lekker borrelen op het terras.

Restaurant Krolsbergen

Bij de ingang van camping Krolsbergen is restaurant Krolsbergen te vinden. Deze in 2008 gerenoveerde kantine doet dienst als restaurant en bar waar je heerlijke plates kan krijgen. Ook kun je terecht voor een heerlijke kop koffie.

Naast het restaurant is er ook een snackbar aanwezig voor patat en verschillende snacks.

Restaurant ’t Binnenhof

Bij restaurant ’t Binnenhof kun je tussen de middag terecht voor een heerlijke lunch en s’avonds voor een lekker diner. Daarnaast kun je bij ’t Binnenhof terecht voor een kopje koffie met een heerlijk stukje gebak. Voor de kinderen is er keuze uit een groot aantal frisdranken.

Restaurant Eikenhof

Of je nu zin hebt in een snelle hap of luxe uit eten wilt, je zult het vinden bij restaurant Eikenhof.
Beginnen je smaakpapillen al te tintelen bij iets van onze seizoensmenu’s of van een verfrissend drankje van de bar? De kinderen kunnen zich vermaken op het terras of in de aangrenzende speeltuin. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor de organisatie van feesten. De mogelijkheden (en smakelijke gerechten) zijn eindeloos!

Naast het restaurant bevindt zich ook een snackbar waar je patat en snacks kan halen.